3 december – webbmöte

3 december - webbmöte

När

03/12/2020    
12:00 - 13:00

Bokningar

Bokning stängd

Senaste datum för anmälan är fredagen den 27 november.

 

Kära medlemmar!

Vi vill bjuda in er till vårt nästa medlemsmöte. I våras fick styrelsen mycket bra erfarenhet av att ordna och genomföra webbmöte vilket vi gör nu igen  pga den rådande situationen. Vårt mål är att fortsätta att ordna intressanta medlemsmöten oavsett omständigheter.

Möte kommer att inledas med mötesförhandlingar gällande omval av styrelse och revisorer.  Efter omröstningen kommer vi att lyssna på en spännande presentation om Hälsoförskolan Högkullen.

Alla som anmäler sig till mötet kommer att få en länk till Teams tillsammans med instruktion.

 

HÄLSOFÖRSKOLAN HÖGKULLEN

Förskolan är ett pilotprojekt för att komma tillrätta med den övervikt och ohälsa som uppmätts hos barn och ungdomar i Örkelljunga kommun. Förskolan ingår i ett forskningsprojekt där arkitekterna har arbetat hela vägen från program och konceptutveckling med workshops till färdiga bygghandlingar och inredning.  Arkitekturen skapar en fysisk ram för det hälsofrämjande arbetet på förskolan där byggnaden är en del i konceptutvecklingen och en katalysator för att få ingång hälsoarbetet i hela kommunen.

Ann-Sofi Krook och Annika Markstedt från Chroma Arkitekter berättar om projektet och processen som har lett fram till färdig byggnad.

 

Program Torsdagen den 3 december

Kl 12:00
SSBS ordförande, Dina Zolatarevskaia, hälsar välkommen och inleder med dagens mötesförhandlingar med val av nya styrelseledamöter för 2021-2022  och val av revisorer och revisorssuppleant för 2021 .

Kl 12:15
Ann-Sofi Krook och Annika Markstedt från Chroma Arkitekter berättar om projektet och processen som lett fram till färdig byggnad av Hälsoförskolan Högkullen.

VÄLKOMNA!

 

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.