31 mars – Embassy of Sharing

31 mars - Embassy of Sharing

När

31/03/2022    
17:00 - 18:00

Bokningar

Bokning stängd

Kära medlemmar!

Välkommen till årets andra möte. Restriktionerna är borttagna men det är fortfarande en viss smittspridning i samhället  vilket gör att vi väljer Teams för mötet. Vårt tema  för detta möte är Emassy of Sharing.

Embassy of Sharing – För medvetna företag och människor

På Hyllie uppför  Granitor sju fastigheter med smarta bostäder, flexibla kontor och värdeskapande mötesplatser. Området har höga hållbarhetsambitioner och nytänkande kring mångfald, inkludering och social  innovation.

Ulrika Viderum som är hållbarhetssamordnare på Granitor berättar om projektet.

Kulturförvaltningen kommer att vara en av hyresgästerna på Embassy of Sharing. Man skapar här ett bibliotek, center för yttrandefrihet och en mötesplats för unga.

Om biblioteket som byggs på Embassy of Sharing berättar Torbjörn Nilsson, som är Stadsbibliotekarie på Malmö Stad, mer om.

 

Anmälan, senast den 28 mars. Anmäl gärna en gäst och uppge då namn och mejl till den personen. När du anmäler dig till mötet får du en länk till Teams tillsammans med en instruktion dagarna innan.

Årsavgiften för 2022 skickades till alla medlemmar per mejl under vecka 4. Om du inte fått den kolla din skräppost. Om mejlet finns i skräpposten högerklicka och markera ”spärra aldrig avsändare” Hör annars av dig till oss på mejl så skickar vi ut den på nytt.

Följ oss gärna på Linkedin

 

PROGRAM

Kl 16:45
Samling i mötesrum på Teams

Kl 17:00 
SSBS hälsar alla välkomna.

Kl 17.05 Ulrika Viderum, hållbarhetssamordnare på Granitor, berättar om projektet. Frågor till Ulrika ställs direkt efter föredraget.

Kl 17:35 Torbjörn Nilsson, stadsbibliotekarie på Malmö stad, berättar om biblioteket som kommer att vara en av hyresgästerna.

Kl 18:00 Mötet avslutas.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.