8 april – Tema Innovation

8 april - Tema Innovation

När

08/04/2021    
17:00 - 18:15

Bokningar

Bokning stängd

Kära medlemmar!

SSBS bjuder in till andra medlemsmötet 2021 den 8 april kl 17:30 . Vi fortsätter med medlemsmöten online i Teams med tanke på den rådande situationen. Målet är att ordna intressanta medlemsmöten oavsett omständigheterna.

Robert Bolton, Innovation Manager på Tyréns, berättar om hur man idag arbetar med innovation i byggbranschen. Hur ser utvecklingen ut? Hur går man till väga? Vi får spännande exempel på hur innovation kan bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Ulf Håkansson, Teknisk Chef  på Skanska, föredrar om Skanskas utredning om höghastighetsbanan. Skanska har utrett en helt ny modell för höghastighetsspår. Studien utgår från en 59 kilometer lång sträcka mellan Lund och Hässleholm. Tid och kostnader är även uppskalade för hela sträckan mellan Stockholm och Göteborg samt mellan Jönköping och Malmö. Resultatet visar att en lösning med prefabricerade betongbroar innebär mer förutsägbara kostnader.

När du anmäler dig till mötet får du en länk till Teams tillsammans med en instruktion dagen innan mötet eller samma dag.

Anmälan, senast den 4 april.

 

Program Torsdagen den 8 april

Kl 16:45

Samling i mötesrum på Teams

Kl 17:00

SSBS ordförande hälsar alla välkomna.

Kl 17:05

Robert Bolton, Innovations Manager på Tyréns talar.

Kl 17:30

Ulf Håkansson, Teknisk Chef på Skanska talar.

Kl 17:55

Frågestund.

VÄLKOMNA!

 

 

 

 

 

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.