14 november -UPPDATERING Valmöte med middag och dryckesprovning

14 november -UPPDATERING Valmöte med middag och dryckesprovning

När

14/11/2023    
16:45 - 21:00

Bokningar

Bokning stängd

Styrelsen har mottagit signaler från medlemmar att priset för vinprovningen, både för medlemmar och gäster, var något högt med tanke på branschens nuvarande situation. Därför beslutade Styrelsen att erbjuda SSBS-medlemmar som vill delta på valmötet möjligheten att fortsätta kvällen med vinprovning och middag till ett förmånligare pris.

I år ändrar vi på konceptet och istället för gåsamiddag har vi en middag med dryckesprovning på Västra Station.

Vi träffas i Clarion Hotel & Congress Malmö Live i lobbyn vid receptionsdisken kl 16.45. Adress: Dag Hammarskjölds torg 2. Vi inleder mötet med val av nya styrelseledamöter och revisorer. Efter mötesförhandlingarna lyssnar vi på Per Olsson, Hållbarhetschef på Link Arkitektur som pratar om Hållbarhet inom Byggbranschen. Nu tas social hållbarhet i bygg- och fastighetsbranschen till nya nivåer. Per kommer att utgå ifrån det nya regelverket kring rapportering och visar på vad som blir viktigt att arbeta med framåt i byggbranschen.

Vid 18-tiden går vi rakt över torget till Västra station och får njuta av en dryckesprovning och alternativ fågelmiddag i form av helstekt vaktel. Vegetariskt alternativ finns. Enbart deltagande på mötet är kostnadsfritt.

Nytt pris för medlemmar: 250:-
Nytt pris för gäster: 350:- 

Swish till 1234999660 eller Bankgiro 360-6126 senast den 12 november.

Anmälan är  bindande.

För er som redan har betalat kommer mellanskillnaden att återbetalas till ert bankkonto. Skicka gärna er kontoinformation till info@ssbs.nu.

Antalet platser för anmälning till vinprovning och middag är begränsade, först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 12 november. Medföljande gäst, och kanske blivande medlem, anmäls tillsammans med medlem. Ange antal i listen och skriv gästens namn i kommentarrutan.  Dryck utöver provningen  ingår inte utan beställs och betalas på plats. Anmälan om alkoholfritt behöver göras pga förberedelse för provningen. Anmäl också önskan om vegetariskt alternativ och eventuella allergier.

Varmt Välkomna!

Program

Kl 16:45 Samling i Clarion Hotel & Congress Malmö Live i lobbyn vid receptionsdisken för att gå till mötesrum

Kl 17:00 SSBS ordförande hälsar välkommen. Mötesförhandlingar med val av nya styrelseledamöter och revisorer

Kl 17:30 Per Olsson som pratar om Hållbarhet inom Byggbranschen

Kl 18:00 Vi går rakt över torget till Västra station och får njuta av en dryckesprovning och alternativ fågelmiddag

Kl 21:00 Kvällen avslutas

 

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.